lunes, 3 de junio de 2013

Fotorecomanació de llibres per aquest estiu

Benvolgudes famílies,
Sou dels que aprofiteu les vacances per llegir? Trobeu que no hi ha res més relaxant que llegir un llibre estirats sobre l’herba de la muntanya o a sota el para-sol a la platja? Quin és el vostre moment preferit?
Aquest estiu des del biTer, el blog de les biblioteques públiques de Terrassa, volem compartir recomanacions fresquetes entre l'equip bibliotecari, persones usuàries dels diferents serveis i tothom qui vulgui participar. La fórmula escollida és la de "fotorecomanació" i consisteix en que il•lustreu la vostra recomanació de lectura amb una fotografia o vídeo de la vostra propietat i respectant els drets d'imatge de les persones que hi apareguin, tenint en compte que serà publicada a Internet. La imatge pot ser del llibre recomanat en un entorn o situació suggerida, o inspirada en el propi llibre o en les lectures de vacances, lectures d'estiu, lectures a la fresca...
Juntament amb la imatge caldrà que ens aporteu també la següent informació: nom de la persona que recomana; petita citació bibliogràfica del llibre (autor, títol, editorial) i el text de la recomanació, sempre que sigui possible, breu i amb ganxo.. ens heu de convèncer que el vostre llibre és el més interessant de tots!
Ajudeu-nos a omplir les maletes de bones lectures
 
Biblioteca Districte 6
Ajuntament de Terrassa
Rambla Francesc Macià, 193
Tel. 93 7397420- Ext. 3499

No hay comentarios:

Publicar un comentario